Welkom

november 2, 2017 admin No comments exist

Jezelf en anderen een plezier doen.
Mijn vriendin Evelyne was een maand in Peru en ze bracht voor mij het aller leukste geschenk mee wat er bestaat, namelijk zout. Uit Cusco! Een groter plezier kon ze me niet doen. Toen ik het vastpakte werd ik verrast door een gevoel van vrijheid en ruimte.

Zout en zijn kwaliteiten. Waarschijnlijk, zoals bij zo vele oude steenzouten, ligt het zout daar al miljoenen jaren.
Heeft het de sfeer van de omgeving, door deze vele jaren, overgenomen.
En natuurlijk ook omgekeerd, werkt het zout door in de sfeer van nu in het land en bij de mensen.

Doe jezelf een plezier met het buideltje.Het buideltje stimuleert de kwaliteit : 'jezelf warm kunnen houden'. Aan de ene kant door je energetisch te reinigen zodat jouw energie weer kan gaan stromen. Aan de andere kant door het voeden van de nierenergie en het warmte genererend vermogen te stimuleren. Warm de winter door!

Maar ook een ander kun je er een groot plezier mee doen.
Kinderen die onrustig uit school komen of die bang zijn om te gaan slapen. HSP-ers, voor wie het vaak moeilijk is om al die prikkels die binnen komen weer af te voeren. Beginnende hoofdpijn, menstruatie klachten enz.

Hoe zou het zijn als het zout uit Cusco in mijn zoutbuideltje zit? Warmte die opgenomen word door deze kristallen en deze warmte weer afgeven, met de kleur van vrijheid en ruimte.  Graag zou ik kilo’s van dit prachtige zout in huis willen hebben om daar heel veel mensen een plezier mee te kunnen doen. 

Zoutbuideltjes
Ik heb fijne wintervoorraad zoutbuidel pakketten gemaakt. Er zijn nu twee soorten zakjes, de vertrouwde van teddy en nieuw is een badstof zakje. Ook van 100% biologische katoen. Deze laatste is wat sterker, het teddyzakje wat zachter.

Vragen
Als er nog vragen zijn hoor ik het graag: KLIK HIER

Gelukkig is er ook vers, vrolijk en zonnig zout uit La Palma, vol licht en helderheid.
Ook fijn om door gevoed te worden.

Bedankt voor het lezen
Hartelijke groet
Alexandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *