Floexi Salt Products

Het bedrijf Nesef heeft een uitgebreide en omvattende zuiverende zout serie ontwikkeld onder de naam Floexi Salt Products. Voor het in- en uitwendig zuiveren van het lichaam, op fysiek, emotioneel, elektromagnetisch en energetisch vlak.

100% zuiver Atlantisch Zeezout

Het zout dat Nesef gebruikt voor de Floexi serie is 100% natuurlijk Atlantisch zeezout dat gewonnen wordt in een wereldnatuurreservaat op la Palma. De micro-organismen, die zich aangepast hebben aan het zoute leefklimaat, verrijken dit zeezout.

Met zorg wordt het vuil aantrekkend en uitscheidend vermogen versterkt, zonder dat er iets aan dit prachtige, rustig gekristalliseerde zout wordt toegevoegd of weggehaald.

Inwendig zuiveren

De inwendig zuiverende zouten Original, Medium en Strong ondersteunen het natuurlijke reinigingsmechanisme van het lichaam. Sole is te gebruiken als aanvullend voedingsmiddel.
Mond zout reinigt de mondholte, het tandvlees en de tong.

Energetisch zuiveren

De energetisch zuiverende zouten Hand, Voet en Aura zuiveren de aura en het  (energetisch) lichaam van emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Het Ritueel zout doet hetzelfde met ruimtes. Het Voedsel zout zuivert groente en fruit tijdens het wassen. 

Uitwendig zuiveren

De zuiverende zouten Huid, Gezicht, Zonnevlecht, Hart, en Borst zuiveren de huid en de huidhaarvaten zowel fysiek als energetisch. Daarnaast zuiveren ze de gebieden emotioneel (laag na laag). Het Haarzout voedt en reinigt het haar zonder het haar te ontvetten.