Bestellen

 

Floexi Handzout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij energetische en of emotionele belasting van de aura en het lichaam. In het bijzonder na intensieve (bv. therapeutische of computer) belasting maar ook ´s avonds voor het slapen gaan zodat de kwaliteit van de nachtrust geoptimaliseerd wordt. 

Gebruik: Vul een kom met (warm) water. Los hier een mespuntje Handzout in op. Houd de handen 1 tot 5 minuten in het water. Belastingen van de aura worden via de handen afgevoerd. Ook inwendige energetische en emotionele belastingen worden laag na laag via de handen gezuiverd. De reiniging wordt intensiever als het ritueel met aandacht wordt uitgevoerd.

Floexi Handzout zuivert de aura en het lichaam van emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Innamezout en Handzout vullen elkaar wederzijds aan. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. 

 

Bestellen

 

Floexi  Aurazout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij energetische en of emotionele belasting van de aura. In het bijzonder na intensieve (bv. therapeutische of computer) belasting maar ook ´s avonds voor het slapen gaan zodat de kwaliteit van de nachtrust geoptimaliseerd wordt. 

Gebruik: Vul een kom met (warm) water. Los hier een halve theelepel Aurazout in op. Houd de handen even in het water en beweeg daarna met natte handen en gespreide vingers door het energie veld om je heen. Maak de bewegingen rustig en varieer tussen dichtbij de huid en verder ervandaan. Vergeet niet rond de enkels en onder de voeten te gaan. Daarna de handen weer in het zoute water houden. Herhaal deze handelingen tot de aura schoon aanvoelt.

Floexi Aurazout zuivert de aura van emotionele en stralings/electromagnetische vervuiling. Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Innamezout en Aurazout vullen elkaar wederzijds aan. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. 

 

Bestellen

 

Floexi Voetzout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij energetische en of emotionele belasting van de aura en het lichaam. In het bijzonder na intensieve (bv. therapeutische of computer) belasting maar ook ´s avonds voor het slapen gaan zodat de kwaliteit van de nachtrust geoptimaliseerd wordt.

Gebruik: Vul een kom met (warm) water. Los hier een mespuntje Voetzout in op. Houd de voeten 1 tot 5 minuten in het water. Belastingen van de aura worden via de voeten afgevoerd. Ook emotionele belastingen worden laag na laag via de voeten gezuiverd. De reiniging wordt intensiever als het ritueel met aandacht wordt uitgevoerd. 

Floexi Voetzout zuivert de aura en het lichaam van emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Innamezout en Voetzout vullen elkaar wederzijds aan. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. 

 

Bestellen

 

Floexi Ritueel Zout is 100% natuurzuiver zout dat rustig heeft kunnen kristalliseren in een natuurgebied op het zonnige La Palma. Met enkel de natuur, de zon, de wind, het water en de vulkanische bodem om zich heen. Het natuurlijke, rustige kristallisatieproces zorgt voor een grote verscheidenheid aan prachtige open en heldere zoutkristallen, met een hoge energetische en communicatieve waarde. Het zout wordt daarna zorgvuldig en respectvol handmatig verwerkt.

Dit alles samen maakt het zout geschikt voor reinigingstoepassingen in ruimtes bij bv., meditaties, yogalessen, rituelen en therapeutische en overige ontmoetingen. 

Gebruiksaanwijzing: neem een glazen of aardewerk (geen metalen) schaaltje en doe daar 10 – 20 korrels Floexi ritueelzout in. Stel je open voor (hart)contact met de zoutkristallen en maak duidelijk wat je graag gereinigd wilt hebben. Bijvoorbeeld; de ruimte zuiveren van emoties bij een therapeutische samenkomst; de ruimte zuiveren van (oude) denkpatronen; je energielichaam zuiver houden tijdens het geven van een meditatie of groepsles. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. 

 

Bestellen

 

Floexi groente en fruit reinigend zout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij het wassen en koken van groente en fruit. Het zuivert het eten van energetische belasting en verfijnt de energie van het eten.

Gebruik tijdens het wassen:Vul een kom met water. Doe hierin de te wassen groenten of fruit. Voeg een mespuntje Floexi zuiverend zout voor groente en fruit toe. Was de groente of het fruit op de gebruikelijke manier en laat het 1 tot 3 minuten staan. Leeg de kom en spoel na met schoon water.

Gebruik tijdens het koken: Naast het zout wat gebruikt wordt om het eten op smaak te brengen, kun je 3-7 korrels Floexi Zuiverend zout voor groeten en fruit toevoegen  aan het kookwater. Als het te bereiden voedsel gaar is, het overtollige kookvocht verwijderen. 

Floexi inname zout en Floexi zuiverend zout voor groente en fruit vullen elkaar wederzijds aan. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.