Bestellen

 

Floexi huidzout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke, emotionele en of energetische belasting van het lichaam. Het is zowel onder de douche als in bad te gebruiken. Het werkt zuiverend en verfrissend en zorgt voor een heerlijk zachte en schone huid. Het zout reinigt de huid en de daarin gelegen haarvaten van fysieke afvalstoffen. Daarnaast reinigt het zout het lichaam en de aura energetisch. Ook emotionele belasting wordt laag na laag gezuiverd.

Douche
Zet een afgestreken theelepel Floexi huidzout klaar. Reinig eerst het lichaam met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit en neem een deel van het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout over de natte huid. Herhaal dit tot heel het lichaam bedekt is met een dun laagje zout. Ook het gezicht en de hoofdhuid mogen ingesmeerd worden. Let op dat het zout niet in de ogen komt. Laat drie minuten intrekken. Spoel daarna met warm water het zout van het lichaam.

Bad
Floexi huidzout kan ook gebruikt worden als badzout. Los een afgestreken theelepel Floexi huidzout op in het water terwijl u al in bad zit. Floexi Original en Floexi Huidzout vullen elkaar wederzijds aan.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Floexi Gezichtzout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke en of energetische belasting van het gezicht en halsgebied. Ook emotionele belasting wordt laag na laag gezuiverd. Heerlijk zuiverend en verfrissend.

Gebruik: Was je gezicht en handen met (lauwwarm) water. Neem een mespuntje zout (ongeveer 10 korrels) in de natte handen en wrijf tot de korreltjes beginnen op te lossen. Breng het licht zoute water van je handen aan op je natte gezicht. Licht inwrijven en 1 tot 3 minuten laten intrekken. Spoel het zoute water hierna weg met (lauwwarm) water en droog je gezicht af. 

Floexi Gezichtzout
zuivert de gezichtshuid van fysieke, emotionele en elektromagnetische vervuiling. Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Original en Floexi Gezichtzout vullen elkaar wederzijds aan. 
Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Floexi borstzout zuivert en verzacht het borstweefsel en de borsthuid. Het helpt de borsten in goede conditie te houden en stimuleert een open hart - borst verbinding. Voor zachte, schone en liefdevolle borsten.  

Douchen en baden
Zet een mespuntje Floexi borstzout klaar. Reinig eerst de borsten met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit/ga rechtop in bad zitten en neem het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout over de natte borsthuid, tot de borsten bedekt zijn met een dun laagje zout water. Laat het zout 3 tot 5 minuten intrekken.
Ook is het mogelijk in deze tijd de borsten met dit zoute water zachtjes te masseren. Spoel daarna met warm water het zout van het lichaam.

Borstzorg Floexi borstzout helpt mee de borsten schoon en goed doorbloed te houden en helpt zodoende de borsten in goede conditie te houden. 

Voor en na de bevalling Floexi borstzout is een zachte borsthulp zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Het vermindert (emotionele) spanning in het borstgebied. Het borstweefsel en de borsthuid worden beter doorbloed en daarmee ook gevoed. De in het zout aanwezige mineralen geven extra voeding aan de borsthuid. Een meer open verbinding tussen het hart en de borsten maakt dat de liefde vanuit het hart gemakkelijker naar de borsten kan stromen.

100% natuurlijk Floexi borstzout is gemaakt van zuiver Atlantisch Zeezout, waarbij de van nature reinigende en voedende eigenschappen handmatig en met liefde en zorg zijn versterkt.

 ´Het is, zowel voor moeder als kind, fijn dat de borsten zacht en liefdevol zijn.´

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Floexi hartzout Voor een heerlijk zachte en schone huid. Reinigt, laag na laag, het borst/ hartgebied emotioneel en energetisch. Heerlijk zuiverend en verfrissend.

Douchen en baden zet een mespuntje Floexi hartzout klaar. Reinig eerst het borstgebied met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit/ga rechtop in bad zitten en neem het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout rondom op de natte borsthuid, tot het gebied bedekt is met een dun laagje zout water. Laat het zout 3 tot 5 minuten intrekken. Naspoelen met schoon water. 

Floexi hartzout zuivert de borsthuid van fysieke, emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Het zout helpt mee de hartkwaliteiten vrij te maken. Een heerlijke zuiverende ervaring.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Floexi zonnevlechtzout: voor een heerlijk zachte en schone huid. Zuivert het zonnevlechtgebied van emotionele en stralings/ elektromagnetische vervuiling. Bij herhaald gebruik wordt de verbinding van dit gebied met het hart verbeterd.  

Douchen Zet een mespuntje Floexi Zonnevlechtzout klaar. Reinig eerst het zonnevlechtgebied met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit en neem het zout in de handen. Wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout over de natte huid, van de ondergrens van het borstbeen tot de navel. Doe dit helemaal rondom het lichaam tot het bedekt is met een dun laagje zout water. Laat het zout 1 tot 4 minuten intrekken. Spoel daarna met warm water het zout van het lichaam.

Baden Een mespuntje Zonnevlechtzout toevoegen aan het badwater.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Floexi Bekken Zout  zuivert het onderlichaam en de daarin liggende organen van energetische en stralings/electromagnetische vervuiling en is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij emotionele belasting in het bekkengebied.

Bij het douchen Was jezelf, zet de douche uit en verdeel een mespuntje zout over de huid van het bekken, de bekkenbodem en de onderbuik zodat overal een dun laagje zout water aanwezig is. Laat 2-5 minuten intrekken en spoel daarna het zoute water af.

Baden Vul het bad met warm water. Neem plaats in het bad en los hier een mespuntje (10-20 korrels) Bekken Zout in op. Als het zout oplost begint de werking meteen. Blijf 2 tot 7 minuten zitten, of langer indien gewenst. Eventueel naspoelen met schoon water en afdrogen. 

Floexi Bekken Zout  Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Inname Zout en Bekken Zout vullen elkaar wederzijds aan.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Voedende haarverzorging voor schoon, gezond en blij haar. 

Schoon haar Haarverzorging op basis van 100% zuiver Atlantisch zeezout. Verrijkt met diverse zeewieren en kruiden. De ingrediënten zuiveren het haar, de haarwortels en de hoofdhuid, zonder het haar te ontdoen van hun natuurlijke bescherming.

Jeugdige veerkracht door gezonde hoofdhuid en haren Het zout en de kruiden voeden de hoofdhuid en stimuleren de doorbloeding. De natuurlijke jeugdige veerkracht keert terug. Vivo Tono heeft een kalmerend effect op de (geïrriteerde) hoofdhuid.

Groeistimulans, minder haaruitval Omdat Vivo Tono geen belastende en vet onttrekkende bestanddelen bevatten ontstaat er ruimte voor, van nature aanwezige, groeistimulans. Deze groeistimulans wordt ondersteund door de voedende kruiden en zeewieren. Met als gevolg vol, enthousiast en blij haar. 

Blij haar door verzorging van binnenuit Vivo Tono haarverzorging is van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt. Vivo Tono past bij een natuurlijke verzorging van het lichaam van binnenuit. Een gezond voedings- en leefpatroon ondersteunt het verkrijgen van gezond haar. 

Wassen zonder shampoo Vivo Tono is aan te bevelen als haarverzorging voor mensen die geen shampoo willen of kunnen gebruiken. Het omschakelpakket helpt je naar haarverzorging zonder shampoo. 

Vivo Tono is zonder toevoeging van vloeistof, viscositeitregelaars, vetoplossers, conserveer middelen en geur- of kleurstoffen. Enkel ingrediënten die hoofdhuid en haar goed doen.

Inhoud netto 250 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. Aangevuld met kruiden en zeewieren. Download folder hier