Alexandra Steverink staat aan de basis van het bedrijf Nesef.
Nesef [Nésèf]: Hemelse geur, de geur die je als mens verspreid als je, met je talenten, de dingen blij, gelukkig, betrokken en vol overgave doet. Deze heerlijke persoonlijke geur heeft een positieve invloed op de gehele omgeving. 

Meer informatie over haar werk en het bedrijf Nesef vind je op www.nesef.com

 

 

Meer informatie over Sea & See niet ontvettende, 100% natuurlijke haarverzorgingsproducten vind je op www.sea-and-see.com.

Op deze site vind je informatie over natuurlijke haarverzoring, no-poo en lo-poo, verder tips en hulpmiddelen om overschakelen naar 100% natuurlijke haarverzorging gemakkelijker te maken.

Eeuwenoud, haast vergeten gebruik,

nu nog krachtiger van werking.

Alexandra: ‘Het zout voor jouw zoutbuidel is een natuurproduct. Het wordt gewonnen uit de Atlantische oceaan in La Palma en Brazilië. Rustig gedroogd door de zon en de wind, waardoor een natuurlijke kristal-structuur is ontstaan.

Deze natuurlijke structuur en de speciale bewerkingen die het zout heeft ondergaan, maakt dit zout een goede geleider voor warmte en energie. Dit blije zout vol licht en helderheid maakt het zoutbuideltje heel plezierig in gebruik, voor jong en oud.’ 

Heidi: ‘Als sinds enkele jaren raad ik, met name in de koude maanden, mensen  met specifieke klachten (koude buik, koude heupen, lage energie, diepe vermoeidheid) aan om het zoutbuideltje te gebruiken.  Ook bij pijnen zoals gewichtspijn na langdurige belasting. Alexandra heeft met haar specifieke kennis van zouten een zout ontwikkeld, dat nog beter geschikt is voor bovenstaande klachten dan het ‘gewone’ zout’.