Floexi Aurazout

 4,95 incl. BTW

Floexi Aurazout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij energetische en of emotionele belasting van het lichaam en de aura.

Categorie:

Beschrijving

Floexi Aurazout  is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij energetische en of emotionele belasting van het lichaam en de aura. In het bijzonder na intensieve (bv. therapeutische of computer) belasting maar ook ´s avonds voor het slapen gaan zodat de kwaliteit van de nachtrust geoptimaliseerd wordt.

Gebruik: Vul een kom met (warm) water. Los hier een halve theelepel Aurazout in op. Houd de handen even in het water en beweeg daarna met natte handen en gespreide vingers door het energie veld om je heen. Maak de bewegingen rustig en varieer tussen dichtbij de huid en verder ervandaan. Vergeet niet rond de enkels en onder de voeten te bewegen. Daarna de handen weer in het zoute water houden. Herhaal deze handelingen tot de aura schoon aanvoelt.

Floexi Aurazout zuivert het lichaam en de aura van emotionele en stralings/electromagnetische vervuiling. Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Innamezout en Aurazout vullen elkaar wederzijds aan.

 Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…