Floexi Bekkenzout

 4,95 incl. BTW

Floexi Bekkenzout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke, emotionele en of energetische belasting van het bekkengebied.

Categorie:

Beschrijving

Floexi Bekkenzout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke, emotionele en of energetische belasting van het bekkengebied.

Gebruik: zet een mespuntje Floexi Bekkenzout klaar. Reinig eerst het bekkengebied, met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit en neem het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout rondom op de natte huid, tot het gebied bedekt is met een dun laagje zout water. Laat het zout 3 tot 5 minuten intrekken. Naspoelen met schoon water. Bij gebruik in bad kan het Bekkenzout aan het water toegevoegd worden als u al in het bad zit.

Bekkenzout tijdens de zwangerschap en na de bevalling: Bekkenzout is een zachte hulp zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Het vermindert (emotionele) spanning in het bekkengebied. Het bekkenweefsel en de bekkenhuid worden beter doorbloed en daarmee ook gevoed. De in het zout aanwezige mineralen geven extra voeding aan de huid. Een zachter en schoner bekkengebied is zowel voor moeder als kind fijn.

Floexi Bekkenzout zuivert het bekkengebied van fysieke, emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling.  Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Original en Floexi Bekkenzout vullen elkaar wederzijds aan.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…