Floexi Borstzout

 4,95 incl. BTW

Floexi borstzout zuivert de borst en de borsthuid van fysieke, emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Ook stimuleert  Borstzout een open hart-borst verbinding.

Categorie:

Beschrijving

Floexi borstzout zuivert de borst en de borsthuid van fysieke, emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling. Het zout helpt de borsten goede conditie te houden. Ook stimuleert  Borstzout een open hart-borst verbinding. Voor liefdevolle, zachte en schone borsten.

Gebruik: Zet een mespuntje Floexi borstzout klaar. Reinig eerst de borsten met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit/ga rechtop in bad zitten en neem het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout over de natte borsthuid, tot de borsten geheel bedekt zijn met een dun laagje zout water. Laat het zout 3 tot 5 minuten intrekken. Het is mogelijk in deze tijd de borsten met dit zoute water zachtjes te masseren. Spoel daarna met warm water het zout van het lichaam.

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling Floexi Borstzout is een zachte borsthulp zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Het vermindert (emotionele) spanning in het borstgebied. Het borstweefsel en de borsthuid worden beter doorbloed en daarmee ook gevoed. De in het zout aanwezige mineralen geven extra voeding aan de borsthuid. Een meer open verbinding tussen het hart en de borsten maakt dat de liefde vanuit het hart gemakkelijker naar de borsten kan stromen. Wat voor zowel moeder als kind fijn is.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…