Floexi Ritueelzout

 4,95 incl. BTW

Floexi Ritueelzout is geschikt voor reinigingstoepassingen in ruimtes bij bv., meditaties, yogalessen, rituelen en therapeutische en overige ontmoetingen.  

Categorie:

Beschrijving

 

Floexi Ritueelzout is geschikt voor reinigingstoepassingen in ruimtes bij bv., meditaties, yogalessen, rituelen en therapeutische en overige ontmoetingen.  

Het zout wat gebruikt wordt voor Ritueelzout is 100% natuur zuiver zout dat rustig heeft kunnen kristalliseren in een natuurgebied op het zonnige La Palma. Met enkel de natuur, de zon, de wind, het water en de vulkanische bodem om zich heen. Het natuurlijke, rustige kristallisatieproces zorgt voor een grote verscheidenheid aan prachtige open en heldere zoutkristallen, met een hoge energetische en communicatieve waarde. Het zout wordt daarna zorgvuldig en respectvol handmatig verwerkt.

Dit alles samen maakt het zout geschikt voor reinigingstoepassingen in ruimtes bij bv., meditaties, yogalessen, rituelen en therapeutische en overige ontmoetingen. 

Gebruiksaanwijzing: neem een glazen of aardewerk (geen metalen) schaaltje en doe daar 10 – 20 korrels Floexi ritueelzout in. Stel je open voor (hart)contact met de zoutkristallen en maak duidelijk wat je graag gereinigd wilt hebben. Bijvoorbeeld; de ruimte zuiveren van emoties bij een therapeutische samenkomst; de ruimte zuiveren van (oude) denkpatronen; je energielichaam zuiver houden tijdens het geven van een meditatie of groepsles enz. Aan het eind van de dag (of als de werking voldoende heeft plaatsgevonden) de zoutkorrels verwijderen.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

 

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…