Floexi Strong

 9,95 incl. BTW

Floexi ‘Strong’: dit hoog- concentraat ondersteunt het lichaam in het reinigingsproces als het lichaam is blootgesteld aan een (grote/gevaarlijke) hoeveelheid elektrosmog of radioactiviteit.

 

Categorie:

Beschrijving

Floexi ´Strong’  is in staat het lichaam te ondersteunen in de normale lichaamseigen manier van reinigen. Het trekt afvalstoffen ‘die diep in het weefsel en de cellen liggen’ aan. Een krachtige reinigingsondersteuning die inzetbaar is bij schadelijke vervuiling welke, als deze langer in het lichaam aanwezig blijft, schade kan veroorzaken aan het lichaam. Zoals bij een (giftige) chemische ramp of te hoge dosis radioactiviteit.

Het Zuiverend Zout lost na inname op in kleine zout ionen. Deze trekken op basis van osmotische werking de afvalstoffen naar zich toe. De ionen gaan een verbinding aan met deze afvalstoffen en worden daarna via het bloed afgevoerd naar de uitscheidingsorganen. Waar nodig activeert het de reserve uitscheidingsorganen zoals bijvoorbeeld de huid.

Dosering: 1 x 3 korrels per dag. Begin met drie korrels op dag één, wacht drie dagen. Let op de reacties van het lichaam tijdens deze drie dagen. Bij verhoogde uitscheidingsreactie de dosis vanaf dag vijf langzaam opvoeren. Begin met één korrel Floexi zout en langzaam de dagen tussen de inname verminderen (van drie naar twee naar één dag ertussen) en daarna het aantal korrels vermeerderen (van één naar twee naar drie).

Indien geen verhoogde uitscheidingsreactie is waargenomen na de eerste inname, dan vanaf dag vijf drie korrels per dag nemen.

Kinderen: neem één derde van de volwassen dosis.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit. 

 

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…