Floexi Zonnevlechtzout

 4,95 incl. BTW

Floexi Zonnevlechtzout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke, emotionele en of energetische belasting van het zonnevlechtgebied.

Categorie:

Beschrijving

Floexi Zonnevlechtzout is te gebruiken als zuiveringsondersteuning bij fysieke, emotionele en of energetische belasting van het zonnevlechtgebied. Bij herhaald gebruik wordt de verbinding van dit gebied met het hart verbeterd.

Gebruik: zet een mespuntje Floexi Zonnevlechtzout klaar. Reinig eerst het zonnevlechtgebied, met water en eventueel zeep. Zet dan de douche uit/ga rechtop in bad zitten en neem het zout in de handen en wrijf de handen zachtjes over elkaar tot het zout begint op te lossen. Verdeel het zout rondom op de natte huid, tot het gebied bedekt is met een dun laagje zout water. Laat het zout 3 tot 5 minuten intrekken. Naspoelen met schoon water. 

Floexi Zonnevlechtzout zuivert de zonnevlechtgebied van fysieke, emotionele en stralings/electro-magnetische vervuiling.  Een heerlijke zuiverende ervaring. Floexi Original en Floexi Zonnevlechtzout vullen elkaar wederzijds aan.

Inhoud netto 50 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit.

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Afmetingen 6 × 12 × 6 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…