Vivo Tono Haarvoeding

 9,95 incl. BTW

Voedende haarverzorging op basis van zeezout.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Vivo Tono

Voedende haarverzorging voor schoon, gezond en blij haar. 

Schoon haar Haarverzorging op basis van 100% zuiver Atlantisch zeezout. Verrijkt met diverse zeewieren en kruiden. De ingrediënten zuiveren het haar, de haarwortels en de hoofdhuid, zonder het haar te ontdoen van hun natuurlijke bescherming.

Jeugdige veerkracht door gezonde hoofdhuid en haren Het zout en de kruiden voeden de hoofdhuid en stimuleren de doorbloeding. De natuurlijke jeugdige veerkracht keert terug. Vivo Tono heeft een kalmerend effect op de (geïrriteerde) hoofdhuid.

Groeistimulans, minder haaruitval Omdat Vivo Tono geen belastende en vet onttrekkende bestanddelen bevatten ontstaat er ruimte voor, van nature aanwezige, groeistimulans. Deze groeistimulans wordt ondersteund door de voedende kruiden en zeewieren. Met als gevolg vol, enthousiast en blij haar. 

Blij haar door verzorging van binnenuit Vivo Tono haarverzorging is van 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt. Vivo Tono past bij een natuurlijke verzorging van het lichaam van binnenuit. Een gezond voedings- en leefpatroon ondersteunt het verkrijgen van gezond haar. 

Wassen zonder shampoo Vivo Tono is aan te bevelen als haarverzorging voor mensen die geen shampoo willen of kunnen gebruiken. Het omschakelpakket helpt je naar haarverzorging zonder shampoo. 

Vivo Tono is zonder toevoeging van vloeistof, viscositeitregelaars, vetoplossers, conserveer middelen en geur- of kleurstoffen. Enkel ingrediënten die hoofdhuid en haar goed doen.

Inhoud netto 250 gram: 100%  zongedroogd Atlantisch Zeezout van de zuiverste kwaliteit, Lolium perenne+, Poa Trivialis+, Alopecurus praten-sis+,  Santalum*, Cedrus* La-minaria japonica* Undaria pinnatifida*

+ wild

* van biologische teelt.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.030 kg
Afmetingen 25 × 16 × 2 cm